Julisteet

Etsitkö tapaa piristää seiniäsi? Tutustu kokoelmaamme tyylikkäitä julisteita ja julisteita! Julisteemme päivitetään aina uusimpien trendien mukaan, joten löydät varmasti juuri sinun kotiisi sopivan mallin. Lisäksi eksklusiiviset kuviomme antavat seinillesi ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen kosketuksen. Joten miksi et antaisi sisustuksellesi vauhtia Postertonin trendikkäillä nettijulisteilla? Selaa alaspäin nähdäksesi kokoelmamme ja teemat.

Osta laadukkaita julisteita verkossa

Julisteista on tullut todella suosittuja viime vuosina. Paljon lienee tekemistä sen kanssa, miten laaja ja laadukas nykyisten julisteiden tarjonta on. Esimerkiksi me Postertonilla olemme panostaneet paljon siihen, että tulosteisiin löydetään oikeanlainen paperi.

Kun ostat meiltä julisteita verkossa, saat korkealaatuista paperia. Olemme valinneet paperin erittäin huolellisesti, koska haluamme varmistaa, että kuvanlaatu on optimaalinen. Lisäksi tulostus kestää pitkään. Käyttämämme laatupaperi on muun muassa kestävää, mikä tarkoittaa, että voit nauttia samasta kauniista maalauksesta tai kuvasta monta vuotta ilman ongelmia. 

Inspiroidu & löydä oikea motiivi julisteille

Minkä motiivin valitsisit? Monia houkuttelee skandinaavinen, minimalistinen ja valoisa. Toiset taas haluavat seinilleen jotain näyttävämpää ja räikeämpää. Onneksi jokaiselle löytyy jotakin. Tarjoamme kaikki oikeat kategoriat kuvillesi, mukaan lukien luonto ja eläinjulisteet, graafiset tulosteet, valokuvausjulisteet johtavilta valokuvaajilta sekä sarjakuvamotiiveja.Täältä löydät laajan valikoiman julisteita ja maalauksia verkossa.

Julisteemme ovat peräisin useilta eri suunnittelijoilta. Tuloksena on laaja valikoima erilaisia kuvioita ja värejä. Paras kaikista? Julisteet on uskomattoman helppo vaihtaa käytön jälkeen.

Haluaisitko esimerkiksi luoda yhteyden seuraavien välille?kesä- ja talvipuolisko? Sen jälkeen voit helposti rullata julisteen kokoon ja säilyttää sen toimituksen yhteydessä saamassasi pahvilaatikossa. Mietitkö, miten voit valita yhden tai useamman motiivin koko julisteiden valikoimastamme? Valintatapoja on useita, kuten julisteen valitseminen oman sisustustyylin mukaan.

Jos sinulla on hyvin skandinaavinen sisustus, jossa on paljon vaaleaa puuta ja valkoisia seiniä, voit sovittaa siihen kauniisti kaislikon kaltaisia kuvioita, graafisia tulosteita beigen sävyisinä tai mustavalkoisia luonnosteltuja kuvioita.

Suuri valikoima julisteita kaikkiin huoneisiin

Postertonista löydät helposti sopivia julisteita mihin tahansa sisustettavaan huoneeseen. Ehkä etsit julisteita keittiöön? Siinä tapauksessa tarjoamme erilaisia motiiveja;liitutaulut jotka kaikki mahtuvat keittiöösi. Meillä on esimerkiksi julisteita, joissa on tyylikkäitä graafisia kuvia mausteista, kahvipannuista ja vastaavista. Sisustat pienen lapsesi huonetta? Silloin matkajuliste, jossa on aakkoset, voisi olla sopiva. Meillä on myös paljon julisteita, joissa on söpöjä eläimiä ja söpöjä sarjakuvahahmoja, jotka sopivat erinomaisesti lapsille.lastenhuone

Onko mahdollista kunnostaa olohuoneesi? Julisteet ovat edullinen ja helppo tapa luoda kotiin henkilökohtaisempi ja viihtyisämpi asuintila. Olipa sinulla sitten minimalistinen sisustus, jossa on valikoima valittujen suunnittelijoiden kappaleita, tai eklektinen ja monipuolinen tyyli, jossa sekoittuu rohkeaa ja hienovaraista, olemme varmoja, että löydät etsimäsi laajasta valikoimastamme. Niille, joilla on kuivuutta, olemme luoneet inspiroivia oppaita siitä, miten voitteavaa olohuoneen ikkunat ja muut huoneet. 

Mikset käyttäisi tilaisuutta hyväkseni myös makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja eteisen sisustamiseen? Pudotusvalikon avulla voit helposti valita julisteet sen huoneen mukaan, jonka haluat sisustaa.

Siistit tulosteet vanhan taiteen kanssa edulliseen hintaan

Picasson, Vincent van Goghin ja Monet'n maalaukset ovat, kuten kaikki tiedämme, korvaamattomia mestariteoksia, ja niitä on joissakin maailman hienoimmista museoista. Onneksi voit nauttia niistä kotona ostamalla suosikkitaiteesi tulosteen. Postertonissa voit valita laajasta valikoimasta suurimpien taiteilijoiden taideteoksia edullisemmin kuin huutokaupassa. Tutustu abstraktien taiteilijoiden, kuten seuraavien taiteilijoiden, kauneuteen ja huippuluokan ilmaisuunHilma af Klint ja Kandinsky, tai perinteisemmin Monet'n maalauksia, joissa on ruusuja, tikkuja ja puulusikoita. Valikoimassamme on jotakin kaikille hyvän taiteen ystäville;

Valittujen taiteilijoiden kategorioistamme voit myös lajitella julisteita taiteen tyylin mukaan. Täältä löydät nykytaidetta, jossa on tyylikkäitä kuvituksia, viivataidetta, maalauksia ja graafisia julisteita nykyaikaisilta suunnittelijoilta ja taiteilijoilta;

Julisteet ja tulosteet kaikkiin sisustustyyleihin

Jos haluat jotain, joka saa yleisön villiintymään, turkoosilla pohjalla oleva juliste, jossa on jotain hullua katsottavaa, sopii tietysti yhtä hyvin. Muista, että ei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa, voit vain luoda huoneeseen erilaisia värejä;

Julisteemme voivat lisätä kodin tunnelmaa hyvin monipuolisesti. Toisin sanoen, julisteidemme avulla voit helposti luoda loma- ja rentouttavan keittiön, mutta myös virkistävän ja luovan ympäristön. Yhdistä ja sekoita useita tyylejä samassa tyylissä. taulukko vägg, tai tyylikkäitä, joilla on samankaltaiset muodot ja ilmaisut.

Tarvitsetko lisää inspiraatiota ennen päätöksentekoa? Iblogimme olemme keränneet paljon vinkkejä, ideoita ja oppaita siitä, miten sisustaa taulujen, julisteiden ja tyylikkäiden kehysten avulla. Ota meihin yhteyttä;Instagram lisää vinkkejä ja uutisia.

Suodata julisteita koon ja muodon mukaan

Yhteensovittaminen on ehkä yksinkertaisin mutta myös tyylikkäin sisustustemppu. Vaihtele sävyjä, korosta korostuksia ja kontrasteja luodaksesi ainutlaatuisen ilmeen. Säästääksemme sinut koko julistevalikoimamme läpikäymisen vaivalta, olemme luoneetluokat perustuvat. Klassisten vihreiden, sinisten, punaisten ja keltaisten julisteiden lisäksi löydät myös mustavalkoisia, kirkkaita, pastellivärisiä ja kultaisia julisteita sekä paljon muuta.

Tietenkin voit myös löytääjulisteisiin perustuva på koko ja muoto. Valtaosa malleista voidaan tilata koossa 13x18 cm ja 50x70 cm välillä. Jos etsit jotain siltä väliltä, voimme tarjota 21x30 (A4) ja 30x40 cm kokoisia julisteita. Laajan kokovalikoiman ansiosta voit helposti koota taulun juuri haluamistasi valokuvista ja maalauksista haluamassasi järjestyksessä.

Hanki julisteellesi hieno kehys

Kehystämällä julisteesi erityyppisiin ja erilaisiin kehys voit myös lisätä sisustukseen lisää tunnelmaa. Kehyksemme eivät ole vain tyylikkäitä, vaan myös edullisia. Selaa erilaisia malleja ja materiaaleja, kuten käsittelemättömästä tammesta, mustasta ja valkoisesta puusta valmistettuja kehyksiä sekä metalleista, kuten kullasta, hopeasta ja kuparista, valmistettuja kehyksiä.

Mitä tahansa julistetta haluatkin ostaa verkosta, löydät varmasti sopivan kehyksen haluamallasi mallilla. Ehkä jäät ensin jumiin runkoon? Siinä tapauksessa suodata julisteet vain koon mukaan. Postertonissa meillä on myöstäydellinen paketti maalauksia erikokoisilla kehyksillä.

Beställ julisteita ja tulosteita verkossa – nopea toimitus

På Posterton voimme aina tarjota nopean ja turvallisen toimituksen. Tavallisesti painamme ja lähetämme julisteesi tilauksen tekemistä seuraavana päivänä. Koska toimipaikkamme on Ruotsissa, useimmissa tapauksissa sinun ei tarvitse odottaa toimitusta 2-3 työpäivää kauempaa. Jos ostat tuotteita verkosta vähintään €49, saat ilmaisen toimituksen, muuten toimituskulut ovat €6.9, joten joskus voi olla mahdollista tilata useita malleja samassa lähetyksessä. 

Jos et ole tyytyväinen osallistumiseen, sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa se. Me Postertonilla teemme töitä nopeiden palautusten kanssa, jotta voit vaihtaa julisteen tai kehyksen, josta pidät enemmän. Valikoimammeyleiset ehdot kuljetus- ja käsittelykulut. Voit myös ottaa meihin yhteyttä osoitteessaasiakaspalvelu kysymyksillä, jotka koskevat kaikkea hinnasta ja tuotteesta, tilauksista, toimituksesta ja valituksista. Täytä yhteydenottolomakkeemme, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.