Kukat

Tuo kukkien luonnollinen kauneus kotiisi upealla kukkajulisteiden kokoelmallamme. Herkistä vaaleanpunaisista ruusuista näyttäviin mustavalkoisiin kimppuihin, meillä on varmasti kukkaposteri jokaiseen makuun ja tyyliin. Kauniiden kukkajulisteidemme avulla saat kauniin seinän täynnä kukkia milloin tahansa!

Julisteet, joissa on kukkia

Kutsu luonto kotiisi tyylikkäälläjulisteet ja mainostaulut kukkien kanssa. Olemme keränneet tänne laadukkaita julisteita ja maalauksia, joissa on vihreitä motiiveja, jotka herättävät sisustuksesi henkiin. Laajasta kukkajulisteiden valikoimastamme löydät helposti jotain, joka sopii kotiisi. Sisustuksessa kukat, viherkasvit, tekstiilit ja valaistus ovat tärkeimpiä tekijöitä kutsuvan ilmapiirin luomisessa. Ehkä sinulla on idea yhtenäisen kuvan luomiseksi?

 

Tämä onnistuu helposti valitsemalla useita kuvia, joissa on erilaisia kukka- ja lehtikuvioita. Jos etsit hillitympää väripalettia, beigeä kaislaa tai kuivattuja ja läpikuultavia ruusuja on hyvä alku. Voit tietysti tilata myös värikkäitä kukkia ja laajoja maisemia ja yhdistää ne samansävyisiin tekstiileihin.

Juliste, jossa on kukkia

Yhdistämällä julisteemme kukkien ja muiden herkkien kasvien kanssa voit luoda kotiisi hienon kolmiulotteisen vaikutelman. Ripusta esimerkiksi kuvia kukista ja kasveista laatikon päälle ja aseta kukkamaljakko sen päälle. Tarjolla on laaja ja monipuolinen valikoima julisteita, joten voit jopa luoda kokonaisen seinän useista eri motiiveista.

 

Se on yhtä siisti katsoa ylös kuinsuuret julisteet kuten eri kokojen ja muotojen sekoittaminen. Muista, että voit myös löytää mukaviavalokuvakehykset julisteillemme, joka kehystää motiivia kauniisti ja luo myös hienomman ilmeen. Få motiiveja ä;r så rentouttavaa katsella å kuin vain kukkakuoseja. Siellä on myös monenlaisia kukkia, kuten luonnonkukkia, kuten päivänkakkaroita, voikukkia ja sinikelloja;

Vintage-vaatteet - löydä julisteet, joissa on kukka-aiheita

Kukkamaalaukset ja -julisteet sopivat täydellisesti lisäämään persoonallisen kosketuksen mihin tahansa huoneeseen, olipa tyylisi mikä tahansa. Ne auttavat antamaan kodikkaan ja kodikkaan tunnelman ja tuovat samalla vanhanaikaista tunnelmaa ja tarjoavat retro- ja vintage-tyyliä huoneeseesi. Kaksi suosituimmista vintage-julisteistamme on vain kukkamotiiveja. Täältä löydät muun muassaVintage kukkia juliste jasamanlainen motiivi:juliste vintage-tyylisiä kukkia. Båda tavlorna ärtäydellinen valinta luonnon ystäville, ja vintage-tyyli miellyttää niitä, jotka arvostavat klassista ja aikakauden muotoilua.

 

Kukkajulisteet kaikkiin huoneisiin ja sisätiloihin 

Vaihtele kodin sisustusta nopeasti ja helposti vaihtamalla julisteiden muotoilua. Valittavana on monenlaisia väriyhdistelmiä, pehmeistä pastellivärisistä kukista kirkkaisiin, elinvoimaisiin auringonkukan kukintoihin. Riippuen siitä, mihin ripustat julisteet, kannattaa miettiä värimaailmaa.

Esimerkiksi makuuhuoneessa on hyvä käyttää rauhallisia ja harmonisia värejä, kuten sinistä, harmaata, pastellia ja beigeä. Meillä on useita villejä kuvia kuivatuista kukista ja lehdistä, joista osaa voidaan käyttää makuuhuoneessa. Iköket voi olla hauskaa koristella kauniita kasveja ja kukkia esittävillä julisteilla, joita löydät myös meiltä. 

Sisustaminen kuvilla, jotka voit nähdä itse, luo pitkälle hyvinvoinnin tunnetta kotiisi. Sen lisäksi, että kuvat saavat meidät tuntemaan erilaisia tunteita, kuten rauhallisuutta, inspiraatiota tai luovuutta, ne voivat myös saada meidät unelmoimaan toisiin paikkoihin;

Trooppisia kukkia esittävät maalaukset ja julisteet saattavat antaa matkasuunnitelmillesi potkua, kun taas suuri juliste ruotsalaisesta kesästä saattaa saada ajatuksesi harhailemaan juhannukseen. Selaa viini- ja kukka-aiheisten julisteiden valikoimaa löytääksesi suosikkisi. Ehkä sinulla on jo suosikkikukka? Jos et löydä, löydät sellaisen varmasti pian. Tykkäsitpä sitten rohkeista, leikkisistä malleista tai mieluummin modernista, minimalistisesta ja tyylikkäästä, täältä löydät kaiken mahdollisen;

Osta julisteita ja maalauksia kukkia verkossa Postertonista.

Etsitkö uusia kauniita kukkamotiiveja kotiisi, jotka ovat laadukkaita ja edullisia? Selaa sitten kukkajulisteiden valikoimaamme. Postertonista löydät kauniita kukkia ja kukkajulisteita verkossa. Lajikkeita on jokaiseen kotiin;

Tilaa suosikkisi jo tänään. Jos et ole varma, mikä kukkamotiivi sopii kotiisi, voit aina tilata useita vaihtoehtoja, joista voit valita. Sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus. Postertonin ansiosta sinun ei tarvitse olla ammattilainen koristellaksesi kukkakoristeilla, vaan tarvitset vain laajan valikoiman uusimpia ja trendikkäimpiä.