Suuret julisteet

Täältä löydät suuret julisteemme. Sisustaminen suurella maalauksella ei ole koskaan tuntunut oikeammalta! Tarjoamme uskomattoman valikoiman julisteita verkossa, jotka sopivat täydellisesti kotiin tai toimistoon. Valitse useista eri tyyleistä ja malleista löytääksesi täydellisen motiivin suurelle julisteelle.

Suuret julisteet

Oletko etsinyt tapaa herättää kotisi suurimmat seinät henkiin? Suuret julisteet ovat hyvä tapa täyttää kodin tiloja. Tarjolla on niin paljon erilaisia malleja modernista abstraktiin ja rohkeaan, että löydät varmasti jotain, joka sopii kodin jokaiseen huoneeseen. Suuret taulumme eivät tietenkään ole vain niille, joilla on runsaasti seinätilaa, vaan nämä suuret julisteet sopivat hyvin myös pienempiin tiloihin. Itse asiassa saattaa olla, että se saa vielä enemmän huomiota juuri silloin. Jos seinät ovat liian pienet, suosittelemme julisteiden nojaamista seinää vasten - se on erittäin tyylikästä ja trendikästä juuri nyt.

 

Suuret julisteet makuuasennossa tai seisten

Suuret julisteet sopivat erinomaisesti huoneen tyylin yhdistämiseen, ja ne voivat toimia jopa omana sisustuksenaan. Ne tarjoavat mahdollisuuden luoda keidas mihin tahansa huoneeseen yhdellä ainoalla motiivilla! Suurikokoisia julisteitamme voidaan käyttää myös seisten tai maaten. Vaakamuodossa (maisemakuva) on enemmän tilaa, ja jotkut pitävät muotokuvamuodosta, koska se on silmille kevyempi, joten saat yhdellä vilkaisulla täyden kuvan siitä, mitä on esillä! Yksi tai useampi suurihorisontaaliset julisteet voi antaa koko huoneelle aivan uuden ilmeen.

 

Jos kuvaat suurikokoisessa formaatissa - on yhtä hyvä valita muotokuvamuotoon. Valitse monista luokista, kutentaide,luontoaihe,tekstitaulut ja paljon muuta yhdessä isossa koossa.

 

Vinkkejä valintaanrätt suuri erä

Kotisi julisteet ovat enemmän kuin pelkkä koriste - ne ilmentävät tyyliä ja väripalettia, jonka olet valinnut kotiisi tai tiettyyn huoneeseen. Tämä tarkoittaa sitä, että kun valitset uusia vaatteita, sinun ei pitäisi miettiä vain sitä, miltä nämä kappaleet näyttävät, vaan myös sitä, mitä niiden ympärillä on! Klassinen kuvio voi tuoda tasapainoa mihin tahansa huoneeseen ja lisätä samalla tyylikkyyttä sen aikakauden vetovoiman ansiosta. Nykyaikaisempi suuri juliste, jossa on eksklusiivisia taideaiheita, antaa seinillesi rohkeamman ja etevämmän ilmeen, ja se voi heijastaa enemmän persoonallisuuttasi. Olipa tyylisi mikä tahansa, älä unohda myös ostaa suurikokoiset kehykset vastaamaan julisteitasi.

Suuret maalaukset halpoja

Postertonin suuri juliste antaa sinulle mahdollisuuden näyttää valokuvia ja taidetta kotonasi. Se täydentää sisustustasi ja lisää tyylikkyyttä mihin tahansa huoneeseen. Riippumatta siitä, ripustatko sen seinälle tai nojaat sitä vasten, julisteemme herättävät huomiota. Koko50x70 juliste on yksi suosituimmista kooistamme. Ne ovat edullisia, ja päivitämme jatkuvasti uusia malleja ja tyylejä. Meille Postertonissa on tärkeää pystyä tarjoamaan hyviä ja edullisia hintoja sekä laadukkaita julisteita. FSC-sertifioitu korkealaatuinen mattapintainen premium-paperimme on korkealaatuista, ja käytämme sitä kaikissa tulosteissamme varmistaaksemme, että ne säilyttävät kauttaaltaan saman korkean laadun - joten voit nauttia malleistasi vuosien ajan.

 

Miksei niitä voisi olla useita samassa paikassa? Voit tehdä ostokset nopeasti ja helposti ja saada posterisi 2-3 työpäivän kuluessa. Asiakkaana sinulla on 14 päivän palautusoikeus, mikä tarkoittaa, että voit vaihtaa ne toiseen! Löydä inspiraatiota suurista maalauksistamme ja tee tilauksesi jo tänään.