Julisteet 40x50 cm

Tästä kategoriasta löydät kaikki julisteemme koossa 40x50 cm. Tämä on yksi suuremmista formaateistamme, joten se toimii hyvin itsenäisenä seinäkoristeena, mutta myös ryhmissä muiden kokojen kanssa. Oletko löytänyt mallin, josta todella pidät? Silloin 40x50 cm:n koko on hyvä vaihtoehto. Tämä koko sopii useimpiin tilanteisiin.

Julisteet kooltaan 40 x 50 cm – ei suurille, mutta ei myöskään pienille;

40x50 cm:n kokoiset julisteet ovat suhteellisen suuria, joten ne sopivat erinomaisesti tyylikkäiksi esityksiksi kotiisi. Aseta 40 x 50 cm kokoinen juliste kotisi ruokapöydän yläpuolelle.köket tai kenties joukkueen rinnallaolohuone. Lupaamme, että julisteesi ainutlaatuinen motiivi herättää kaikkien huomion. Tuo suosikkijulisteesihuone huoneesta toiseen tai kodista toiseen.

 

Tähän luokkaan kuuluvat julisteet eivät myöskään ole liian suuria, jotta niitä voisi yhdistää muiden mått-luokkien maalausten kanssa. On parasta sijoittaa kaksi julistetta osoitteeseen21x31 cm:n suurkokoisen 40x50 cm:n levyn vieressä. Voit myös asettaa samankokoisia TV-julisteita vaakasuorassa muodossa päällekkäin – lupaamme upean lopputuloksen.  

Laaja valikoima pysty- ja maisemajulisteita

Haluatko tietää, mikä on avain kauniisti sisustettuun huoneeseen? Vastaus on yksinkertainen: koristele seinäsi tyylikkäillä ja eri muotoisilla julisteilla. Täsmälleen samankokoisten maalausten ja julisteiden laittaminen esille ei ole kovin hauskaa. Voit valita eri kokoja, mutta myös julisteita sekä pysty- että vaakasuorassa muodossa;

 

Nauti vieraidesi huomiostasuuri jasmå julisteita ja huomiota herättäviä motiiveja. Toinen vinkki on olla luova hauskanpidon valinnassa. Älä sekoitablått,vaaleanpunainen jakeltainen tai huomaamattomampia laitteita, kutenmusta,valkoinen jabeige

 

Luuletko, että luova on hieman hankala. Mikset tutustuisi ammattimaisesti muotoiltuihinmaalaus jotka kaikki sisältävät monenlaisia julisteita? 

40x50 cm:n kokoisten julisteiden innoittamana.

Postertonin verkkosivusto on täydellinen paikka löytää inspiraatiota kasvien koristeluun. Kuvien ja tekstin avulla jaamme inspiraatiota ja vinkkejä siitä, miten voit muotoilla 40 x 50 cm:n julisteesi muiden kokojen malleilla.

 

Kaikki julisteemme on myös jaettu eri luokkiin. Herkuttele silmäsi tulosteilla, joissa onajoneuvot,arkkitehtuuri jakauniita maisemia. Mutta myös åvuosikertajulisteet,tekstitaulut ja motiiveja eritaidetyylit

 

Älä unohda tarkistaa meidäninspiraatiosivu jossa voit oppia, mitenkoristaa abstraktilla taiteella tai mitenluo henkilökohtaisen maalauksen.

Osta julisteita 40x50 cm:n kokoisena Postertonista;

Postertonista voit ostaa 40x50 cm:n kokoisia julisteita. Mutta tietysti myös monissa muissa kokoluokissa. Suurilla julisteilla on helppo täyttää seinät kauniilla taideteoksilla, jotka korostavat huoneen muuta sisustusta. Selaa koko kategoriaa juuri nyt – lupaamme, että löydät useita uusia suosikkeja.

 

Kaikki julisteet ovat myös korkealaatuisia, ja tarjoamme nopean toimituksen ja 14 päivän palautuksen. Vältä kaikki vaivannäkö, joka liittyy taiteen ostamiseen kotiin – Postertonissa se on helppoa.