Hilma af Klint Julisteet

Hilma af Klint on abstraktin taiteen pioneeri, josta tuli sensaatio taidemaailmassa 70 vuotta kuolemansa jälkeen. Hilma af Klintin julistekokoelmastamme löydät julisteita hänen tärkeimmästä kuvasarjastaan Paintings for the Temple. Hänestä on tullut monien taiteenystävien - niin nuorten kuin vanhojenkin - suosikki omaleimaisen kuvakielensä ja symboleilla kyllästetyn maalaustaiteensa ansiosta. Selaa alaspäin nähdäksesi kaikki julisteet Hilma af Klint -kategoriassa ja lukeaksesi lisää hänen ainutlaatuisesta taiteellisuudestaan.

Köp Hilma af Klint julisteet verkossa

Täältä löydät julisteemme, joissa on Hilma af Klintin ilmeikkäitä ja mielikuvituksellisia maalauksia. Hilma af Klint -julisteemme ovat hänen keskeisimmästä teoksestaan Paintings for the Temple. Paintings for the Temple on kokoelma 193 maalausta, joita hän työsti vuosina 1906-1915. Kokoelma koostuu puolestaan eri teemoista ja ryhmistä. Hilma af Klint -julisteiden joukosta löydät maalauksia sviiteistä Kymmenen suurinta ja Joutsen ja kyyhkynen;

 

Postertonissa teemme kovasti töitä laajentaaksemme julisteiden valikoimaa Hilma af Klimtistä jamuita merkittäviä taiteilijoita. Jos et siis löydä etsimääsi julistetta, voit aina katsoa sitä uudelleen myöhemmin. 

Hilma af Klint – abstraktin maalaustaiteen pioneeri

 

Hilma af Klint on ainutlaatuinen taiteilija siinä mielessä, että hän oli abstraktin kuvakielen kehittämisen edelläkävijä.Wassily Kandinsky jaPiet Mondrianjoka muutoin olisi tuonut mukanaanabstrakti maalaus. Hänen vaikutuksensa taiteen kehitykseen on kuitenkin ollut vaatimaton, sillä hän kirjoitti testamentissaan, että hänen maalauksiaan ei saisi näyttää ennen kuin 40 vuotta hänen kuolemansa jälkeen (kun maailma oli kypsä). Taidemaailma näki hänen maalauksensa ensimmäisen kerran yhteisnäyttelyssä Los Angelesissa vuonna 1986. Mutta vasta Moderna Museetissa vuonna 2013 järjestetty näyttely toi hänelle suuren kansainvälisen läpimurron;Hänen voimakas väri- ja muotokielensä, johon on sekoitettu esoteerista symboliikkaa ja kristillistä mystiikkaa, on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota, ja hänen maalauksiaan on ollut esillä joissakin maailman arvostetuimmista museoista, kuten Guggenheimissa, MoMA:ssa, Tate Modernissa, Centre Pompidoussa ja Moderna Museetissa. 


 

Vahvat tunteet ja esoteeriset teemat;

Hilma af Klintin taiteen perusaiheena on näkymättömän maailman näkyväksi tekeminen. af Klint oli vahvasti vaikuttunut aikansa suurista spiritualistisista liikkeistä, kuten teosofiasta ja antroposofiasta, ja hän käytti maalaustaidettaan keinona ilmaista ajatuksiaan henkisestä kehityksestä ja korkeammista tietoisuuden muodoista. Hän loi temppelin vastaanottamalla meediona hengiltä viestejä, jotka myöhemmin muuttuivat muodoiksi, sävellyksiksi ja lauseiksi;

 

Kymmenen suurinta -kuvasarjassa hän käsittelee muun muassa elämää ja sen eri vaiheita:lapsetålder,nuoriso, manna ja maa.Joutsen on toinen hänen urallaan toistuva motiivi. Postertonissa on tulosteita ja julisteita, joissa on joitakin Hilma af Klintin rakastetuimpia teoksia;

Hilma af Klint -julisteet eri kokoisina

Af Klintin maalausten silmiinpistävä piirre on, että ne ovat usein hyvin suuria, mikä on selvästi voimakas kokemus niille, jotka katsovat niitä tosielämässä. Postertonissa voit kuitenkin valita, kuinka suuri tai pieni Hilma af Klint -julisteesi on. Valitse vain koko valikosta, joka avautuu, kun napsautat haluamaasi Hilma af Klint -julistetta. Käytämme Postertonilla vain korkealaatuista paperia tulostaessamme Hilma af Klint -julisteita. Laadukas paperi on valittu käsin jäljittelemään mahdollisimman tarkasti originaalien voimakkuutta ja värejä. Olemme myöskehykset samaan tyyliin kuin julisteemme.. Voit valita mustan, valkoisen ja käsittelemättömän puun tai metallien, kuten kullan, hopean tai messingin, välillä;

Parhaat Hilma af Klint -julisteet verkossa

Kauniita vedoksia Hilma af Klintin maalauksista Postertonissa. Meiltä ostat nopeasti, kätevästi ja turvallisesti.&Palautusoikeus on voimassa 14 päivää tilauksen tekemisestä. 

På Posterton lähettää Hilma af Klint -julisteesi yleensä tilauksen tekemistä seuraavana päivänä. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa seinien koristelun jo 2-3 työpäivän kuluessa. 

Kiinnostuitko muiden samaan aikaan af Klintin kanssa toimineiden taiteilijoiden julisteista? Tutustu julisteisiimme, joissa on maalauksiaHenri Matisse,Paul Klee jaPablo Picassoja muita.