Paul Kleen julisteita

Anna Paul Kleen julisteen koristella kotiasi. Hänen maalauksissaan on abstrakteja motiiveja ja paljon värejä. Olipa sisustustyylisi mikä tahansa, väri ja muoto ovat elementti, joka ei koskaan petä!

Muodon ja muodon edelläkävijä

Paul Klee oli sveitsiläis-saksalainen taiteilija ja taidegraafikko, joka toimi pääasiassa 1900-luvun alkupuoliskolla. Hänen taide- ja muotiteorioillaan sanotaan olleen merkittävä vaikutus klassisen modernismin kehitykseen. Monet sanovat, että hän oli yhtä tärkeä 20. vuosisadalla kuinLeonardo Da Vinci oli 1500-luvulla. 

 

Vaikka hän sai vaikutteita muun muassa kubismista, surrealismista ja ekspressionismista, hän kehitti oman tyylinsä, jota ei voi oikein lokeroida.Färger kiehtoi häntä, mikä näkyy selvästi kaikissa hänen luomuksissaan. Hänen työnsä tulos on täydellinen tasapaino muodon ja muodon välillä;

Luo ja muokkaa kotiasi Paul Klee -julisteiden avulla

Koska Paul Kleen juliste on abstrakti ja värit huolellisesti valittu, se sopii täydellisesti maalaukseen. Luo oikea kuusi joko värimaailman tai taiteellisen tyylin mukaan. Tutustu opetusohjelmaamme siitä, mitensuunnittele maalauksesi lisää inspiraatiota! 

 

Paul Kleen motiivit ovat tietenkin yhtä hyviä itsessään. Huomaat nopeasti, miten hyvin hänen taiteensa sopii kotiisi ilman, että se on tylsää katseltavaa.Voit helposti asettaa Paul Klee -julisteesi mihin tahansa kokoelmiimme.kehys. Sovita usein esiintyviä luonnonvärejä puukehyksellä tai luo kontrastia hopeisella kehyksellä;

 

Sivumme allainspiraatio löydät vinkkejä ja niksejä siihen, miten voit käyttää julisteita osana sisustusta. Voit esimerkiksi oppia, miten sisustaa tietyn tyylin mukaisesti ja mitkä värit sopivat hyvin yhteen. 

Paul Klee -julisteet ovat korkealaatuisia;

Käytämme julisteiden painatuksessa aina korkealaatuista paperia. Ensiluokkainen paperimme on FSC-sertifioitu ja siinä on mattapinta, mikä antaa kuvioille elävän näköisen ilmeen. Vanhempi tiimimme tarkistaa jokaisen julisteen ja hyväksyy vain korkealaatuiset kuvat. 

 

Parhaat Paul Klee -aiheiset julisteet verkossa

Meiltä voit tilata julisteita helposti verkossa. Jos et ole varma, minkä Paul Klee -maalauksen valitsisit, voit tilata useita vaihtoehtoja ja testata niitä suoraan seinällä. Meillä on ilmainen toimitus yli 349 kr ja nopea toimitus. Sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus, ja voit rauhassa päättää, kumman haluat pitää.  


Meillä on myös julisteita, joissa on muiden 1900-luvun alkupuolella toimineiden taiteilijoiden motiiveja.Gustav Klimt,Matisse jaPicasso ...jonka maalaukset voit parhaiten viedä kotiin.