21x30 cm kehykset

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta 21x30 cm:n kehyksellä se on vielä enemmän arvoinen! 21x30 cm:n kuvakehyksellä voit kehystää A4-kokoisen valokuvan, julisteen tai vaikkapa tutkintotodistuksen. Kehyksiä on saatavana eri väreissä ja materiaaleissa. Kun valittavana on niin paljon erilaisia kehyksiä, voit antaa luovan puolesi loistaa.

Tavelram 21x30 cm

Kuvakehyksen avulla voit helposti vangita kuvan tai julisteen välittämän kuvan. Jopa niinkin yksinkertaiset ja klassiset kuin mustat kehyksemme sopivat täydellisesti kaikkien niiden valokuvien esittelyyn, jotka on otettu lomalla tai missä tahansa suosikkijulisteesi ovatkin. Ehkä sinulla on kotona tutkintotodistus, jonka haluat kehystää? Valokuvakehys, jonka koko on 21x30 taiA4-kehykset täydellinen valinta!

 

Kehystämällä mallisi voit luoda henkilökohtaisen kosketuksen ja saada mallisi todella erottumaan! Valitse yksiväriset kehykset yhtenäisen ja johdonmukaisen ilmeen luomiseksi. Tai mikset sekoittaisi mustavalkoisia kehyksiä? Voit tietysti myös kaunistaa sitä kultaisella tai hopeisella kehyksellä! Meillä on monia erilaisia kehyksiä, joiden avulla on helppo luoda oma ainutlaatuinen tyyli.

Laadukkaat kehykset eri tyyleissä

Pelkästään tässä kategoriassa on valittavana monia eri tyylejä, joten jokaiselle löytyy jotakin. Tyylikkäistä metallikehyksistä ylellisiin tammikehyksiin. Tämän luokan kehyksiä voidaan käyttää sekä vaaka- että muotokuvamuodossa. Voit ripustaa sen seinälle pysty- ja vaakasuoraan käyttämällä yhtä kahdesta takana olevasta metallikannattimesta ja yhdessäpöytäkoukku. Näin vältyt naulaamiselta ja seinien vahingoittamiselta. Voit myös asettaa 21x30-kokoisen kehyksen työpöydällesi käyttämällä jalustaa, joka tulee kaikkien tämän kokoisten kehystemme mukana;

 

Kaikissa kehyksissämme on akryylilasi. Tämä tarkoittaa, että ne eivät ole niin raskaita ripustaa ja antavat samalla erittäin ylellisen vaikutelman. Lasin molemmilla puolilla on myös suojakalvo, joka suojaa sitä naarmuilta, ennen kuin löydät täydellisen paikan maalaukselle. 

Täydellinen valinta astiastoksi

Ehkä haluat luoda maalauksen kotona? Liitutaulun avulla voit yhdistää useita eri malleja yhdeksi kokonaisuudeksi sen sijaan, että pitäisit jokaista julistetta erikseen. 21x30 cm:n kehyksen avulla voit helposti yhdistää useita suosikkimotiiveja. Täydellisen kuvan luomiseksi tarjoamme kehyksiä eri muodoissa ja materiaaleista. Ei ole väliä, haluatko minimalistisen, luonnon inspiroiman tai romanttisen tyylin. Tarjoamme kaikkea:

 

 

Jos motiivit ovat erilaisia, voit yhdistellä eri värejä kuvakehyksiin ja luoda haluamasi vaikutelman. Jos haluat kuvakehyksillesi yhtenäisen teeman, voit valita saman värin kaikkiin kehyksiin. Mitä ikinä etsitkin, meillä on mitä tarvitset.