50x70 cm kehykset

Kehystä muistosi, valokuvasi tai julisteesi trendikkäillä 50x70 cm kehyksillämme. Voit valita eri värejä ja kokoja, ja voit yhdistellä niitä haluamasi ulkoasun luomiseksi. Tutustu kaikkiin 50x70-kokoisiin kehyksiimme.

Kuvakehykset 50x70 cm

50x70-kehyksemme ovat epäilemättä sisustuksesi viimeistelyä. Aloita valitsemalla julisteet ja kuvat laajasta valikoimastamme ja sovita ne sitten yhteen tyylikkäiden kehystemme kanssa. Suuret julisteet näyttävät paljon hienommilta kehyksissä, ja samalla ne tuovat suunnittelun parhaimmillaan esiin. Lisäksi voit valita useista runkovaihtoehdoista, kuten mattamustasta metallista tai tummasta tammesta.

Osta halpoja kehyksiä 50x70 netistä Postertonista!

Kodin päivittämisen ei tarvitse olla kallista! Kehysten ostamisessa verkosta on monia etuja. Yksi niistä on hinta. 50x70-kehyksillämme voit helposti luoda uuden, raikkaan ilmeen ilman, että sinun tarvitsee käyttää paljon rahaa siihen. Kehyksemme ovat korkealaatuisia ja kohtuuhintaisia, joten voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin ja helposti;

Skandinaavinen tyyli kehysten avulla

Voit valita, haluatko skandinaavisen ilmeen tammikehyksellä vai haluatko jotain dramaattisempaa, kuten paksumman mustan kehyksen. Suurempien ja pienempien maalausten yhdistäminen samalle seinälle on usein hyvä ratkaisu, ja se luo eloisamman tunnelman kotiin. Muista, että voit kehystää 50x70 cm:n kehyksissämme myös muita asioita kuin julisteita. Se voi olla kuivakukkakimppu, vanha rannekello tai ehkä antiikkitapetti.

Koolla on merkitystä

Sanotaan, että koolla ei ole väliä. Suuret kehykset ovat mielestämme loistava tapa antaa kodillesi persoonallisuutta. Monien ihmisten on kuitenkin vaikea käyttää niitä ja nauttia pienempien kehysten tarjoamasta kokemuksesta. Tässä me tulemme mukaan; Posterton tulee mukaan! Uskomme, että suurilla, kauniilla kehyksillä on mahdollisuus peittää koko huone ja lisätä seiniin persoonallinen kosketus. Tästä syystä olemme keränneet suosituimmat ja suosituimmat valokuvakehykset koossa 50x70.

Laaja tuotevalikoima;

Tähän kategoriaan olemme koonneet laajan valikoiman kehyksiä eri tyyleissä, muodoissa ja materiaaleissa, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan kehyksen. Etsitkö tyylikästä ja yksinkertaista kehystä, joka ei vie valokuvaltasi huomiota? Tutustu valikoimaamme mustia kehyksiä, joita on saatavana eri tyylejä makusi mukaan. Tai valitse jotain hieman tyylikkäämpää, kuten ylelliset kultakehyksemme, jotka sopivat mihin tahansa huoneeseen. Etsitkö glamouria? Älä jätä väliin kupari- ja hopeakehyksiämme, jotka varmasti täydentävät sisustustasi. Alta löydät kaikki erityyppiset kuvakehyksemme koossa 50x70:

Ajattele tätä, kun valitset 50x70-kehystäsi.

Kun valitset kehystä taideteoksellesi tai valokuvallesi, sinun on mietittävä muutamia asioita. Ensimmäinen on kehyksen muoto, sillä se voi määrittää koko teoksen sävyn tai teeman. Valkoiset kehykset sopivat erinomaisesti vaaleampiin väreihin, kun taas mustat kehykset korostavat töidesi värejä.

Toinen huomioon otettava asia on rungon koko. Varmista, että mittaat kehystettävän taideteoksen tai valokuvan, jotta tiedät, minkä kokoista kehystä etsit. On myös tärkeää miettiä, kuinka paljon teoksesta halutaan näkyä kehyksen läpi. Jos haluat näyttää paljon työtä, valitse kehys, jossa on leveä reuna. Jos haluat minimalistisemman ilmeen, valitse kehys, jossa on kapea reuna.

Päätä lopuksi, minkä tyylinen kehys täydentää taideteosta tai valokuvaa. Kun ripustat kehystettyä taidetta seinälle, on tärkeää valita tyyli, joka sopii muuhun sisustukseen. Jos sinulla on esimerkiksi moderni koti, voit valita tyylikkään ja yksinkertaisen metallikehyksen. Jos kotisi sisustus on perinteisempi, puiset kehykset ovat hyvä valinta.

Nojaatko taideteoksesi seinää vasten vai ripustatko sen ylös?

Jos etsit luovaa tapaa esitellä maalauksiasi, mikset kokeilisi nojata niitä seinää vasten? Tämä trendikäs boheemi tyyli sopii täydellisesti luomaan rentoa ilmettä kotiisi. Aseta huonekalut lattialle seinää vasten ja voila!

Korkea tyyli ei ole vain tyylikäs, vaan se on myös erittäin helppo käyttää. Et tarvitse monimutkaisia ripustusjärjestelmiä tai nauloja seinään; nojaat vain vartalosi seinää vasten ja nautit. Lisäksi se vahingoittaa seiniäsi paljon harvemmin, joten kaikki voittavat.

Olitpa sitten taiteen ystävä tai etsit vain ainutlaatuista tapaa sisustaa kotiasi, maalausten nojaaminen seinää vasten on trendi, jota varmasti rakastat.