Kultakehykset

Kultaiset kehykset ovat täydellinen tapa näyttää julisteet, valokuvat ja kuvat. Näissä kultaisissa kehyksissä on elegantti tyyli ja hieman avoin takaosa, ja niihin on helppo kiinnittää taideteos. Kultakehykset ovat täydellinen ratkaisu, halusitpa sitten luoda tyylikkään kuvaseinän tai halusitpa vain helpon tavan näyttää valokuvasi.

Kehykset kultaa

Kultaiset kehykset ovat täydellinen tapa lisätä ripauksen ylellisyyttä jokapäiväiseen elämääsi. Lämpimän ja kutsuvan värinsä ansiosta kultakehykset saavat varmasti minkä tahansa kuvan erottumaan edukseen. Kehystätpä sitten perhevalokuvan tai suosikkitaideteoksesi, kultakehykset ovat tyylikäs ja huomiota herättävä valinta.

Kultakehyksemme ovat erikokoisia ja -tyylisiä, joten voit löytää juuri sinun makuusi sopivan kehyksen. Kulta on erityisen suosittua hääkuvissa, mutta se tuo myös tyylikkyyttä mihin tahansa opiskelijakuvaan tai julisteeseen. Kehyksemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten alumiinista, metallista ja puusta. Voit siis olla varma, että ne kestävät koko eliniän. Lisäksi ne on helppo koota, joten voit nauttia uusista kehyksistäsi heti.

Kuvakehys kultaa

Se, että kultakehykset voivat olla kaunis lisä mihin tahansa huoneeseen, on yleisesti tiedossa. Kehykset sopivat myös täydellisesti, jos haluat sisustukseesi joko teollista tai glamourista tyyliä. Metallin painon ansiosta ne tuntuvat puukehyksiä ylellisemmiltä ja luovat samalla sisustukseen silmiinpistävän sävyeron, joka sopii hyvin vaaleampien värien kanssa. Kultainen kehys vaikuttaa vähemmän rauhoittavalta ja tuo esiin enemmän eleganttia hålletia. På niinätt voit lätt få där ylellinen tunne jokapäiväisessä elämässäsi.

Kun puhumme metallikehyksistä, haluamme myös iskeä iskun meidän hopeakehykset, kuparikehykset ja meidän mustat metallikehykset. Sisustussuunnittelussa on kyse rohkeista valinnoista ja siitä, että ei pelkää kokeilla. Siksi rakastamme metallikehyksiä. Käytitpä sitä sitten valokuvakehyksenä tai kuvakehyksenä, se ei tuota pettymystä. Ja tiedätkö mikä on parasta? Hohtavan kultaiset, hopeiset ja kupariset yksityiskohdat näyttävät upeilta, kun ne ryhmitellään yhteen. Älä siis pelkää yhdistellä ja sovittaa!

Eksklusiivinen kehystys suurilla kultakehyksillä

Iso taiteilijat ovat aina olleet yhtä mieltä siitä, että suuri taideteos vaatii hienon puitteen ja että kulta on luonnollinen valinta täydentämään kaunista maalausta. Meillä on laaja valikoima maalauksia, julisteita ja tulosteita, joille voidaan antaa sama noste kultakehyksen ja muiden kullan avulla. kuvakehykset.

Kultainen folio, joka viimeistelee silmiinpistävän motiivin, herättää maalauksen henkiin ja vie sen uusiin korkeuksiin ja ulottuvuuksiin. Punainen, vihreä ja sininen, vaaleat ja kirkkaat sävyt. Tällaisia dramaattisia kuvia, jotka saattavat näyttää otetun yhdellä kehyksellä, parannetaan yksinoikeudella kauniimmissa väreissä olevalla kehyksellä.

Posterton tarjoaa korkealaatuisia kultakehyksiä, joiden avulla voit sisustaa kotisi tyylikkäästi ja nykyaikaisesti, ja voit valita vapaasti eri kokojen, värien ja sävyjen välillä. Näin voit suunnitella taulukko vägg mikä antaa katsojalle turvallisuuden tunteen.

Tuomme kultakehyksemme laajan yleisön ulottuville, ja tavoitteenamme on, että kaikilla on mahdollisuus koristella seinänsä helposti ja tyylikkäästi. Jos olet kiinnostunut taiteesta tai sisustuksesta, sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kokeilla erilaisia motiiveja ja yhdistelmiä luodaksesi kodin, josta nautit täysillä;

Kultainen kehys suosikkimaalauksellesi 

Saatat haluta kehystää suosikkimaalauksesi kultakehykseen osoittaaksesi arvostuksesi kyseistä maalausta tai taiteilijaa kohtaan. Voit myös yhdistää useita pienempiä maalauksia ja luoda kokonaisen maalauksen samaan kehykseen. Joissakin tapauksissa valokuva- tai julistekehys voi tuoda aiheeseen aivan uuden merkityksen tai assosiaation. Kannustamme luovuuteen ja rohkeuteen tehdä ylimääräistä sisustuksessa. Maalausten ripustaminen on tehokas tapa parantaa ympäristöäsi ja antaa lausuntoja kodistasi.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan upeita kehyksiä, joista voit nauttia pitkään, ja halutessasi voit uudistaa niitä eri motiiveilla sitä mukaa kuin haluat. Anna maalauksillesi aivan uusi ilme kultaisella kehyksellä, joka tuo kuvan esiin uudessa valossa. Valaisemalla näitä maalauksia hienovaraisella valolla voit luoda unohtumattoman tunnelman, ja itämaisilla ja eksoottisilla motiiveilla maalaus vie sinut elämysmatkalle, josta voit nauttia joka kerta, kun ohitat sen. Tyylikäs kehys voit kirjaimellisesti laittaa kultaisen kosketuksen elämään. 

Osta kehykset Postertonista

Kun ostat kehyksen Postertonista, lähetämme sen yleensä tilauksen tekemistä seuraavana päivänä. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus siitä hetkestä alkaen, kun olet tehnyt tilauksen. Toisin sanoen sinulla on runsaasti aikaa päättää, oletko valinnut oikean motiivin vai et.