30x40 cm kehykset

Etsitkö tyylikästä tapaa kehystää julisteesi? Täältä löydät kehysvalikoimamme koossa 30x40 cm! Meillä on valittavana useita eri värejä ja materiaaleja, joten voit löytää täydellisen kehyksen julisteellesi tai maalauksellesi.

Tavelram 30x40

30x40 cm:n kuvakehys on suosituimpia kehyksiämme. Valitse vain koko ja materiaali, joka mielestäsi sopii parhaiten julisteeseen tai maalaukseen. 30x40 on suosittu kehyskoko, joka ei tunnu pieneltä tai isolta, täydellinen kehys siltä väliltä!

Kaikki kehyksemme on suunniteltu julisteillemme ja julisteillemme, joilla on sama teema. Kehykseen voi kuitenkin laittaa myös omia kuvia ja motiiveja. Tämä on täydellisen kokoinen kuvakehys, joka toimii hyvin riippumatta siitä, miten asut tai mihin huoneeseen haluat sen ripustaa. 

Voit helposti lisätä vaihtelua kotisi seinille useilla erikokoisilla kehyksillä, jolloin 30x40 cm:n kuvakehys erottuu edukseen. Jos haluat asettaa useita maalauksia esille ryhmässä, passepartout on hyvä vinkki. Sen avulla voit luoda täysin erilaisen painopisteen riippuen passepartoutin muotoilusta. 

Mustat kehykset, kultaiset kehykset tai puukehykset 30x40-koossa.

Me Postertonilla tarjoamme korkealaatuisia kehyksiä eri puulajeissa ja koossa. Tammikehykset ovat selvästi suosittu klassikko, joka sopii aina erilaisiin motiiveihin. Samoin mustat ja valkoiset kehykset ovat tyylikkäitä ja helposti yhdisteltävissä, ja niistä saa aikaan ainutlaatuisemman ilmeen. Meillä on myös hopeakehyksiä, kuparikehyksiä ja kultakehyksiä, jos haluat enemmän glamouria.

Erilaisia tyylejä, luovuuden virtaa

Inspiroidu kehysvalikoimastamme ja valitse oikeat julisteet ja kuvat kehystettäväksi! 30x40-kehys voidaan ripustaa seinälle vaaka- tai pystysuoraan. Yksi vinkki on käyttää kehystä, jossa on pöytäkoukku. Sinun ei siis tarvitse naulata ja vahingoittaa seinää. Alta löydät kaikki 30x40-kuvakehyksen värit ja materiaalit:

Laadullinen kehys

Kaikki kehyksemme ovat korkealaatuisia. Jokaisessa kehyksessä on akryylilasi, joka on suojattu molemmilta puolilta suojakalvolla, joka on poistettava ennen käyttöä. Kehyksen takaosassa on kaksi metallista ripustinta, jotka voidaan sijoittaa joko pysty- tai vaakasuoraan.

Osta halpoja kehyksiä 30x40 netistä Postertonista!

Kodin päivittämisen ei tarvitse olla kallista! Uuden kehyksen ja uusien seinämotiivien avulla voit helposti muuttaa kotisi ilmettä kappaleen ja tyylin mukaan. Kehysten ostamisessa verkosta on monia etuja. Yksi niistä on hinta. Kehyksillämme voit helposti luoda uuden, raikkaan ilmeen ilman, että sinun tarvitsee käyttää paljon rahaa siihen. Kehyksemme ovat korkealaatuisia ja kohtuuhintaisia, joten voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin ja helposti. Ja mikä parasta, kun olet löytänyt suosikkikehyksesi, voit helposti vaihtaa muotoilua ja saada uuden ilmeen. Tämä tarkoittaa, että voit helposti muuttaa kotisi tyyliä ilman, että joudut käyttämään omaisuuksia. 

Kuvakehykset ja valokuvakehykset 30x40 – Täydellinen valinta

Tiesitkö, että 30x40 cm on yksi yleisimmistä kodin runkokoista? Se on myös täydellisen kokoinen kauniilla julisteilla koristeltuun tauluun. Tai yhdistettynä suuriin kehyksiin tai lasten ja lemmikkien kuviin. Koska se on yksi yleisimmistä julisteiden kooista, löydät helposti suosikkimotiivisi, jolla saat huoneeseesi täydellisen tunnelman, jota etsit.

Kooltaan 30x40 kuvakehykset ovat suorakaiteen muotoisia, ja niiden kuvasuhde on 3:4, joten ne sopivat erinomaisesti sekä pysty- että vaakakuvamuotoon;

Ehkä sinulla on kuva, jonka otit puhelimellasi? Puhelimella otetut valokuvat ovat yleensä 4:3-muodossa, joten 40x30-kehyksemme sopii täydellisesti näihin valokuviin. Sinun ei siis tarvitse rajata kuvaa!

Kuvakehys, jossa on kuvakehys 30x40 tarkennettuna

Ajatteletko luoda maalauksen kotona? Liitutaulumaalauksen avulla voit yhdistää useita maalauksia ja motiiveja yhtenäisen ilmeen luomiseksi. Tässä kohtaa 30x40-kuvakehyksemme todella auttaa. Se on täydellisen kokoinen seinälle pysty- ja vaakasuoraan asetettavaksi, joten se sopii täydellisesti moniin tähtikuvioihin. Tämä antaa inspiraation virrata. 

Jos haluat maalauksen omaankökruokasali,olohuone tai ei ollutmakuuhuoneMukaan annetaan vähintään yksi 30x40-kokoinen kuvakehys. Voit haluta 4 samankokoista kuviota tai yhdistää eri kokoja. Jos kaipaat inspiraatiota kuvakehyksen suunnitteluun, löydät sen täältä:Suunnittele maalauksesi

Paras kaikistaajat Voit helposti vaihtaa jo seinälle täydellisesti sijoitettujen kehysten motiivit. Näin voit antaa kodillesi aivan uuden ilmeen ja saada sen tuntumaan aivan uudelta huoneelta.