Mustat puukehykset

Mustat puukehyksemme ovat täydelliset kaikkein arvokkaimmille muistoillesi. Ohuen profiilin ja helposti avattavan takaosan ansiosta nämä kehykset on helppo asentaa, ja ne näyttävät hyvältä millä tahansa seinällä. Mustat puukehyksemme ovat täydellinen valinta riippumatta siitä, oletko luomassa kuvaseinää vai etsitkö vain kehystä, joka täydentää sisustustasi.

Kauniit mustat puukehykset;

Puu on ilmeinen materiaalivalinta sisustettaessa, ja musta on väri, joka sopii mihin tahansa ympäristöön. Valikoimastamme löydät mustat puukehykset valokuvien, kuvien ja julisteiden kehystämiseen. Luo oma tyyli kotiisi erilaisilla motiiveilla täytetyllä taululla, jonka yhteisenä nimittäjänä ovat mustat puukehykset. Mattainen ja tukeva kehys asettaa motiivin valokeilaan hillityllä ja tyylikkäällä tavalla ja vetää samalla katseet puoleensa terävän kontrastin ansiosta valkoisen tapetin kanssa. Meiltä löytyy jokaiselle jotakin, ja me otamme huomioon nykyaikaiset trendit ja kannustamme samalla klassisesti suunniteltuun sisustukseen erilaisilla puisilla yksityiskohdilla ja täyteläisillä väreillä.

 

Useita eri runkokokoja;

Vårakehys on saatavana eri kokoisina, joten voit kehystää julisteesi helposti sekä pysty- että vaakasuunnassa. Yhdistä nämä kehykset kauniiseen mustavalkoiseen valokuvaan tai näyttävään kuvitukseen, ja tulos on yhtä onnistunut.
Valitse useista eri luokista maalaus, joka sopii parhaiten huoneeseen, jonka aiot sisustaa.

 

Mustat kehykset ovat kiistatta tehokas tapa välittää viestiä ja korostaa aihetta, joka voi koostua esimerkiksi teksteistä, kuvituksista, valokuvista ja maalauksista. On selvää, että mustavalkoiset kuviot sopivat hyvin mustaan kehykseen, mutta ne voivat olla yhtä houkuttelevia kuin abstrakti maalaus vahvoissa väreissä.

 

Vain mielikuvituksesi asettaa rajat sille, miten haluat suunnitella tapettisi yhdistelemällä eri tyylejä ja trendejä. Menneisyyden sitaatit saavat painoarvoa mustalla kehyksellä, ja valitsemalla puu materiaaliksi kehys on myös hienovarainen ja huomaamaton, jotta se ei heikennä maalauksen ulkonäköä ja mahdollista sanomaa;


Postertonilla on laaja valikoimajulisteet ja mainostaulut jotka näyttävät kauniilta mustien puukehysten kanssa. Toimitamme korkealaatuisia tuotteita, jotka on suunniteltu nautittavaksi pitkään. Lisäksi niitä on helppo käsitellä, ja voit helposti vaihtaa motiivin toiseen ja säilyttää saman mustan kehyksen. Yhdistelemällä eri kokoja voit luoda dynamiikkaa ja geometrisia tähtikuvioita, jotka vetoavat katsojaan.

 

Luo kodikas tunnelma kotiintaulukko vägg joka voi kertoa jotain itsestäsi eri fragmenttien kautta, jotka yhdessä muodostavat kokonaisuuden. Kokeile mustia puukehyksiämme ja anna luovuutesi virrata, kun seisot työpöydän ääressä ja ripustat maalauksiasi löytääksesi oman tyylisi, jonka kanssa tunnet olosi täysin kotoisaksi.